Flere virksomheder har skiftet til digital underskrift og bruger esignatur

Kundecases

Læs om vores kunders udfordringer med at indsamle underskrifter og hvordan de nu er løst med esignatur

Jeg kan klart anbefale esignatur til andre. Vi har ikke oplevet indkøringsproblemer af nogen art. Der er kompetence i huset. 

Peter Holm

Ejer af Bedre Begravelse

Vi ledte efter en tillidsfuld operatør af en digital signeringsløsning, og vi forventer os meget af samarbejdet med esignatur.

René Løjmand

IT ansvarlig

Med esignatur har vi øget vores konverteringsrate og effektiviseret vores interne processer. Men frem for alt leverer vi nu en bedre og mere moderne service til vores kunder. 

Frederik Friche

Marketing- og udviklingsansvarlig

Jeg vil helt sikkert anbefale esignatur. Hvis man ikke allerede benytter digital signering i sin arbejdsgang, er det bare med at komme i gang. 

Jakob Ørtved

Landinspektør

Systempartnere

esignaturs systempartnere har ændret brugergrænsefladen i deres systemer, så det passer til deres brugere.

esignatur har hjulpet virksomheder i vores branche med at effektivisere underskriftsprocessen med henblik på at kunne give en bedre service. Og på længere sigt vil det undre mig, hvis det ikke også førte til en højere konverteringsrate.

David Lysgaard

Marketingchef

Vores kunder har allerede uploadet størstedelen af deres relevante dokumenter under elektroniske formularer i TimePlan og ønsker at forsætte dette elektroniske flow, da det er nemt, sikkert og effektivt. Det hjælper esignatur både os og vores kunder med.

Ejner Dahl Jensen

Udviklingschef

Med esignatur har vi øget vores konverteringsrate og effektiviseret vores interne processer. Men frem for alt leverer vi nu en bedre og mere moderne service til vores kunder.

Rene Baltzer Matzen

IT-konsulent