Jeg kan klart anbefale esignatur til andre. Vi har ikke oplevet indkøringsproblemer af nogen art. Der er kompetence i huset.
Peter Holm
Ejer af Bedre Begravelse
Bedre Begravelse blev digitale med esignatur

 

 

Bedre Begravelse er en landsdækkende digital bedemand med døgnservice.

 

Virksomheden arrangerer godt 2000 begravelser om året i hele Danmark og deres vigtigste opgaver er at være den administrative på part i begravelsessager.

 

Peter Holm er medejer af Bedre Begravelse og fortæller at de fik esignatur, fordi det var nødvendigt at skabe en absolut konstant omkring deres underskrivelse af papirer.

 

,,Man skal forstå at det vi laver skal være ufejlbarligt. Vi skal have alle dokumenterne fra starten af, og vi må helst ikke glemme noget eller komme bagefter og bede om noget mere”.

 

 

esignatur kan ses på bundlinjen

 

,,Man kan se på bundlinjen at man bruger esignatur, fordi du har mindre administrativt arbejde og medarbejderne kan arbejde mere effektivt. Systemet gør bare tingene for dem. Vi har skåret et sted mellem 15-20 minutter af hver sag”.

 

For Bedre Begravelse var overgangen fra gammeldags post smertefri. Hos esignatur vidste vi at Bedre Begravelse havde et ønske om at arbejde komplet elektronisk, så i stedet for at vi får tingene på e-mail, så behandles og importeres dokumenter nu direkte i deres systemer, som er koblet direkte op mod CPR-registeret, Kirkeministeriet og de relevante parter i en begravelsessag.

 

 

Nemt for medarbejdere og kunder

 

Peter fortæller at esignatur gør underskrivning af dokumenter nemmere, mere overskueligt og mere enkelt. ,,Vi kan have op til 5-6 dokumenter som kunden skal skrive under på, og nu behøver de ikke skrive under på hvert enkelt dokument. Nu kan de underskrive det hele med ét klik”.

 

,,Jeg kan klart anbefale esignatur til andre”, afslutter Peter Holm.

 

Læs mere om Bedre Begravelse her