Jeg vil helt sikkert anbefale esignatur. Hvis man ikke allerede benytter digital signering i sin arbejdsgang, er det bare med at komme i gang. 

Jakob Ørtved

Landinspektør, Bjørn Christiansen Landinspektører

Landinspektører indhenter også digitale underskrifter

Bjørn Christiansen Landinspektører er blevet digitale

Jakob Ørtved er Landinspektør hos Bjørn Christiansen Landinspektører, som er et traditionelt landinspektørfirma med både opmålingstekniske opgaver og matrikulære sager som for eksempel køb og salg af jord. 

Jakob Ørtved står for papirarbejdet og fortæller at firmaet begyndte på digital signering for at gøre det hurtigere for deres kunder at underskrive de nødvendige dokumenter.

,,Vi sender potentielt alle vores dokumenter der skal underskrives samt tilhørende bilag gennem esignatur – med mindre kunden beder os om noget andet. Vi bruger det dagligt i firmaet”

esignatur hjælper med at spare tid

Den tid Jakob før skulle have brugt på at udskrive, frankere og poste breve er nu minimeret. ,,Der er ingen behov for opfølgning. Kunderne ringer selv ind og spørger, når de får en rykker automatisk via esignatur”.

,,Jeg vil helt sikkert anbefale esignatur” fortæller Jakob.

,,Hvis man ikke allerede benytter digital signering i sin arbejdsgang, er det bare med at komme i gang. Skiftet fra den manuelle proces til den digitale med esignatur var let. Det var lige til at sende filerne til underskrift med NemID” uddyber Jakob.

Læs mere om Bjørn Christiansen Landinspektører her