Vores kunder har allerede uploadet størstedelen af deres relevante dokumenter under elektroniske formularer i TimePlan og ønsker at fortsætte dette elektroniske flow, da det er nemt, sikkert og effektivt. Det hjælper esignatur både os og vores kunder med.

Ejner Dahl Jensen

Udviklingschef, TimePlan

TimePlan har integreret esignatur og digital signering

TimePlan holder styr på timerne

Timeplan er et fagsystem henvendt til detailbranchen og er den største spiller på markedet inden for tidsregistrering, arbejdstidsplanlægning og HR-administration. Det er i sidstnævnte funktion, esignatur er ny samarbejdspartner.

Udfordringen: Vil spare tid og penge

TimePlans udfordring gik ud på at spare tid og penge for deres kunder samt effektivisere underskriftsprocessen ift. ansættelseskontrakter. Fælles for TimePlans kunder, som bl.a. tæller Ikea, Jysk og mange flere, var, at HR-afdelingerne ofte var decentraliseret fra de medarbejdere, som HR skulle bruge en underskrift fra.

esignatur blev løsningen

Et eksempel er optikerkæden Louis Nielsen, som har hovedkontor i Aalborg og 74 butikker fordelt i hele Danmark. At indsamle underskrifter fra alle medarbejdere på skrift ville før implementeringen af esignatur i TimePlans systemer være en langsommelig proces og tage flere dage at få i hus med almindelig post.

Tilfredse kunder for TimePlan

Når en arbejdsgiver ansætter en ny medarbejder, skal kontrakten sendes til medarbejderen og hovedkontoret med posten, derefter skrives under og sendes tilbage til arbejdsgiveren og til slut scannes ind og importeres som pdf-fil til TimePlan. Denne tid er nu ovre for TimePlans kunder. Fremover skal medarbejderen bare underskrive online via et link, og efterfølgende vil arbejdsgiveren og hovedkontoret kunne se, at kontrakten er underskrevet.

Sikkert, nemt og bedre service

Ejner Dahl Jensen er meget begejstret for integrationen af esignatur i TimePlans system og fortæller, at tidsforbruget nu er lavere, end da de samme dokumenter blev underskrevet med en kuglepen.

Og fordi det foregår via NemID, er den digitale underskrift lige så juridisk bindende som en almindelig underskrift med kuglepen. Med esignatur sparer TimePlans kunder nu både tid og penge på en sikker måde, samtidig med at de oplever en bedre service.

Læs mere om Timeplan her