Vi ledte efter en tillidsfuld operatør af en digital signeringsløsning, og vi forventer os meget af samarbejdet med esignatur
René Løjmand
IT ansvarlig
Topdanmark øger service for over 1 million kunder

Gør samtykkeerklæringer digitale

 

Topdanmark er Danmarks næststørste forsikringsselskab, med over 1 million privatkunder, hvert andet danske landbrug og hver sjette virksomhed i Danmark. For Topdanmark er missionen at levere attraktive og tidssvarende produkter til deres kunder samt være en kompetent spiller i et levende og dynamisk marked.

 

Udfordringen: Gør det nemt at underskrive

 

En generel udfordring i forsikringsbranchen er at gøre forsikringer attraktive og tilgængelige: ”Mange mennesker anser forsikring og pension for kedeligt, og i nogle tilfælde ligegyldigt, og de gider egentlig ikke bruge tid på det. Derfor handler det for os om at gøre det nemt for vores kunder at signere vigtige dokumenter, så de ikke går glip af forsikring og pension på hverken kort eller lang sigt,’’ fortæller René Løjmand, IT ansvarlig hos Topdanmark.

 

esignatur effektiviserer underskriftsprocessen

 

Fremover vil Topdanmark blandt andet anvende esignatur når der skal indsamles underskrifter på samtykkeerklæringer, som i dag kræver en fysisk underskrift på et dokument.

 

 

 

Topdanmark vil med esignatur opnå en effektivisering af underskriftsprocessen, som eksempelvis vil kunne mærkes når Topdanmark modtager en samtykkeerklæring fra en kunde og den herefter skal distribueres videre til for eksempel kundens læge.

 

Skaber tillid med eget logo og design

 

,,Vores vigtigste opgave er at hjælpe de mennesker, der har vist os tillid ved at lade os varetage deres forsikringer eller pension. Derfor var det helt essentielt at den digitale signeringsløsning vi valgte, er tillidsfuld og 100 % sikker,” forklarer René Løjmand, IT ansvarlig hos Topdanmark.

 

Dette er grunden til, at Topdanmark har valgt esignaturs integreret løsning via API. Det betyder at Topdanmark fået implementeret deres eget design og logo på e-mails, der sendes ud via esignatur, samt signeringsmiljøet – der hvor kunderne logger ind for at underskrive med deres NemID.

 

Læs mere om Topdanmark her