esignatur sikrer dine data, muliggør brugen af eID underskrifter og du har samtidig mulighed for at validere din underskrift over for tredjepart

Sådan sikrer esignatur dine følsomme data

Da esignatur håndterer personfølsomme data hver dag, har sikkerhed højeste prioritet. esignatur lever op til omfattende sikkerhedskrav for at sikre jeres virksomheds og underskriveres oplysninger.

Al kommunikation mellem jer og esignatur sker via en krypteret forbindelse, så uvedkommende ikke kan få adgang til de informationer, der udveksles.

esignaturs data lagres hos ZENDATA, som er krypteret med AES/Rijndael og bruger en 256 bits nøgle.

Alt data om jeres underskrivere er anonymiseret og kan kun identificeres ved PID- eller RID-numre.

Sikker digital underskrift med NemID

Det er både nemt og sikkert at underskrive et dokument via esignatur. Underskriften bliver gennemført via infrastrukturen i NemID’et. På den måde kan esignatur nemt validere en persons identitet, så man altid ved, hvem der har underskrevet.

NemID i Danmark er personligt og skal ikke deles med andre. Når du underskriver med esignatur, sikrer vi, at dine personlige oplysninger ikke bliver delt med uvedkommende.

Det er nemt at validere din underskrift over for tredjepart

Når alle parter har underskrevet et dokument, genererer esignatur et såkaldt PAdES-dokument (PDF Advanced Electronic Signatures), der sikrer aftalens gyldighed og gør det muligt at validere underskrifterne over for tredjepart.

Se et eksempel – klik her.

PAdES-dokumentet er en forseglet fil, som validerer – i tilfælde af konflikt (retssag, tvist osv.) – at en bestemt person rent faktisk har underskrevet dokumentet.

PAdES-formatet kan genkrypteres over tid. Det sikrer, at signatur og integritet af ​​det signerede dokument opretholdes over tid.