Cookie-politik

1. Udbyder af hjemmesiden

Websiden www.esignatur.dk (herefter kaldet ”Websiden”) og de tjenester og materiale, der udbydes på Websiden, udbydes af:

Rovsing Applications ApS
Øster Allé 48-50
2100 København Ø

CVR: 25994833


Herefter kaldet “Rovising Applications”

Websiden og tjenester udbudt via Websiden hostes i Danmark med følgende underleverandører: ZENDATA APS (CVR-nummer 32770762).

Rovsing Applications er registreret hos Datatilsynet som edb-servicevirksomhed.

 

2. Formål

Denne cookie-og privatlivspolitik gælder for Websiden og tjenester udbudt på Websiden. Formålet er at fortælle, hvordan Rovsing Applications indsamler, beskytter og anvender oplysninger indsamlet via Websiden. Beskyttelse af dine oplysninger er afgørende for måden, Rovsing Applications indsamler og behandler dine oplysninger på.

 

3. Indsamling og behandling af personoplysninger

På Websiden udbyder Rovsing Applications en række services, der forudsætter, at du indtaster bestemte personlige oplysninger (som fx personnummer, e-mail-adresse og telefonnummer). Som ny bruger på Websiden skal du angive personnummer og e-mail-adresse. Det er frivilligt, om du vil give Rovsing Applications disse oplysninger, men oplysningerne er nødvendige, hvis Rovsing Applications skal kunne tilbyde dig services udbudt på Websiden.

Rovsing Applications lægger følgende principper til grund for indsamling og behandling af dine personoplysninger:

  • Uanset hvorfra oplysninger indsamles, eller hvor de opbevares, behandler Rovsing Applications disse i henhold til den til enhver tid gældende lov om behandling af personoplysninger.
  • Rovsing Applications indsamler, behandler og videregiver kun personoplysninger, som er nødvendige for at stille Rovsing Applications' ydelser til rådighed for dig, medmindre persondataloven undtagelsesvist tillader andet.

4. Tavshedspligt

Alle medarbejdere og databehandlere i Rovsing Applications er underlagt tavshedspligt med hensyn til de oplysninger, der behandles i Rovsing Applications’ systemer. Det betyder, at oplysninger om dig både er personlige og fortrolige, og de vil ikke blive videregivet til tredjemand uden samtykke, medmindre dette er tilladt efter persondataloven.

 

5. Retten til indsigt, rettelse og indsigelse

Du har som registreret i Rovsing Applications' datasystem mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger Rovsing Applications har registreret om dig i medfør af persondatalovens bestemmelser herom. Du kan endvidere kræve, at registrerede ukorrekte oplysninger om dig bliver rettet eller slettet. Du kan også altid gøre indsigelse over for Rovsing Applications mod, at oplysninger om dig behandles. Henvendelse af denne art kan ske til:

Rovsing Applications
Øster Allé 48-50
2100 Østerbro

post@rovsingapp.dk

 

6. Sletning af oplysninger og tilbagekaldelse af samtykke

Ved at slette din profil på Websiden kan du gøre dine personoplysninger utilgængelige for fremadrettet anvendelse. Du skal være logget på din profil for at kunne foretage sletningen. Historiske oplysninger, som opbevares af hensyn til eSignaturs tekniske og sikkerhedsmæssige revisionsspor, kan ikke påregnes slettet.

Dine oplysninger benyttes desuden i anonymiseret form til vores interne statistikker.

Du kan også altid tilbagekalde det samtykke, du har givet på www.esignatur.dk, hvilket dog kan betyde, at Rovsing Applications ikke fortsat vil være i stand til at tilbyde dig en konkret ydelse.

 

7. Sikkerhed

For at sikre dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang eller ændring, tab, forvanskning og anden misbrug anvender Rovsing Applications en række tekniske og organisatoriske foranstaltninger.

Når du bliver bedt om at afgive personoplysninger, sker det altid via en sikker krypteret forbindelse. Websiden benytter SSL-kryptering (Secure Socket Layer). At Websiden benytter SSL-kryptering, kan du se på den lille hængelås, der er i nederste højre hjørne af browseren. Med SSL-kryptering er du sikker på, at det er Websiden, der er afsenderen af data til din pc. Du er desuden sikret mod ændring af data undervejs mellem Websiden og din computer, samt at disse data hemmeligholdes under transporten.

 

8. Links til andre serviceudbydere

På www.esignatur.dk kan der være links til andre serviceudbyderes websider. Rovsing Applications er ikke ansvarlig for indholdet af andre serviceudbyderes websider, og denne privatlivspolitik gælder ikke for disse serviceudbyderes websider.

 

9. Cookies

Hvad denne cookie gør: Rovsing Applications bruger cookies til at indsamle anonymiserede oplysninger om brugen af Websiden og i forbindelse med at sikre en optimal kommunikation mellem Websiden og brugerens browser. Der bliver både sat cookies ved besøg på den åbne del af Websiden (før brugeren logger på) og på den lukkede del af Websiden (efter brugeren logger på).

Cookies øger f.eks. Websidens brugervenlighed ved at muliggøre bekvemme funktioner. Uden cookies vil besøgende skulle undvære mange funktioner og faste indstillinger for brugerpræferencer, som f.eks. hvilket sprog eller skriftstørrelse den besøgende har valgt mv.

På Websiden benyttes cookies i forbindelse med at:

  • identificere dig som værende logget ind på Websiden og sikre, at du får adgang til passende funktioner på Websiden
  • identificere, om du er blevet informeret om vores brug af cookies og herunder har givet dit samtykke til det
  • udarbejde statistik om brugen af Websiden, som bruges til at forbedre Websiden
  • identificere hvilke sider du besøger på Websiden
  • identificere tidspunkt for besøg på Websiden
  • identificere, hvilke sider du kom fra til Websiden
  • identificere den IP-adresse, du tilgår Websiden fra
  • identificere internetbrowser og browserindstillinger
  • identificere sprogindstillinger
  • identificere operativsystem

Du kan altid afvise at bruge cookies på din computer ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vær dog opmærksom på, at uden cookies kan du ikke bruge alle funktioner på Websiden.

 

10. Cookieoversigt på Websiden

Nedenfor ser du en oversigt over Websidens cookies opdelt efter typer.

 

Nødvendige cookies:

Ved hjælp af nødvendige cookies kan Websiden huske dig, og derved kan du benytte de vigtige funktioner på Websiden, som f.eks. gør det muligt for dig at tilgå din indbakke, efter du har logget på Websiden.

Hvis du vælge ikke at accepterer disse cookies, vil du ikke kunne logge på Websiden og benytte de tilhørende services udbudt på Websiden.

 

Navn på cookie:

Hvad denne cookie gør:

ASP.NET_SessionID

Session cookies sættes af Websiden og bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden, og kan huske, om du fx er logget ind. Session cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

biPs

Denne cookie sættes af Websiden til at sikre, at du benytter den samme server gennem hele sessionen, og forbedrer den generelle brugeroplevelse.

je_cookie_message

Denne cookie sættes af Websiden for at se, om du er blevet informeret om vores brug af cookies, og herunder om du har givet dit samtykke til det.

 

Drifts- og optimeringscookies (3. parts cookies):

Drifts- og optimeringscookies indsamler informationer om, hvordan du anvender Websiden, så Rovsing Applications kan forbedre kvaliteten af Websiden og tilhørende services. Informationen anvendes af Rovsing Applications til at:

  • udarbejde statistik over, hvordan Websiden bliver brugt
  • monitorere, hvilke websider brugerne kommer fra, og
  • hjælpe Rovsing Applications med at forbedre Websiden ved at måle anvendelsesinformationer og eventuelle fejl, som opstår under brugen af Websiden.

 

Navn på cookie

Hvad denne cookie gør:

__utma

Websiden benytter Google Analytics, som er en web-analyseservice, der leveres af Google, for at Rovsing Applications kan lave og måle statistik over brugen af Websiden. Google Analytics placerer 4 cookies (_utma, _utmb, _utmc og _utmz) for at kunne evaluere din brug af Websiden.

Google gemmer informationer, der indsamles af disse cookies, på servere i USA. Google kan også overføre denne information til tredjeparter i de tilfælde, dette kræves af lovgivningen, eller hvor sådanne tredjeparter behandler informationen på vegne af Google. Google forbinder ikke din IP-adresse med andre data, som Google opbevarer.

Se her, hvordan du forhindrer eller sletter disse cookies:

google.com/intl/en/policies/privacy/

_utma-Google-cookies er persistant cookies, der holder øje med antallet af gange og tidspunktet for, hvornår en besøgende har været på den hjemmeside, som cookien tilhører. Google Analytics benytter informationerne fra denne cookie til at udregne fx antallet af besøg, antallet af dage mellem de respektive besøg mv. Cookien udløber efter 2 år.

__utmb
__utmc

__utmb og __utmc cookies er Google-cookies, der er i familie og arbejder sammen om at udregne, hvor lang tid et besøg varer. _utmb tager et tidsstempel af det præcise tidspunkt, en besøgende går ind på Websiden, og _utmc tager et tidsstempel af det præcise tidspunkt, hvor den besøgende forlader Websiden. _utmb udløber ved afslutningen af en session. _utmc venter 30 minutter, før den udløber. _utmc kan nemlig på ingen måde vide, hvornår brugeren lukker browseren og forlader Websiden, så den venter derfor 30 minutter på en ny sidevisning, og sker dette ikke, udløber den.

__utmz

_utmz er en Google-cookie, der holder øje med, hvor den besøgende kom fra, hvilken søgemaskine den besøgende benyttede, hvilke links den besøgende klikkede på, hvilke nøgleord den besøgende brugte, og hvor i verden den besøgende var, da den besøgende gik ind på Websiden. Den udløber efter 6 måneder. Denne cookie er måden, hvorpå Google Analytics ved, hvilken kilde/medie/nøgleord der skal godskrives for en Goal Conversion (opnåelse af et mål) eller en Ecommerce Transaction (e-handelstransaktion).

 

11. Spørgsmål om cookies

For spørgsmål om cookies henvises til Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH):

http://www.fdih.dk/cookies/faq-om-cookies/

Du kan også finde vejledning til, hvordan cookies slettes på FDIH's webside:

http://www.fdih.dk/cookies/slet-dine-cookies/